'Als trainer word je strontziek van Lamkel Zé, je kan hem beter verkopen'

'Als trainer word je strontziek van Lamkel Zé, je kan hem beter verkopen'

20-12-2019 21:30
8

Didier Lamkel Zé heeft zich niet populair gemaakt bij Johan Boskamp. De Kameroener ging afgelopen woensdag weer over de schreef door het publiek van Standard uit te dagen. Boskamp heeft het zo stilaan gehad met Lamkel Zé.

"Als trainer word je daar strontziek van. Die jongen is helemaal niet te controleren. Dan is hij eens enkele weken rustig, gaat-ie wéér uit z'n dak", zegt Boskamp in Het Nieuwsblad.

"Ik heb ook wel eens moeilijke jongens gehad. Dirk Goossens, ken je die? Die kon verschrikkelijk goed voetballen, joh, maar naast het veld was dat een ongeleid projectiel - altijd maar te laat komen, dat soort dingen. Maar zo erg als Lamkel Zé heb ik het nog nooit gezien, echt niet."

Volgens Boskamp moet Antwerp ook stevig ingrijpen. "Ik weet het, hij kan aardig ballen, hij maakt geregeld het verschil, maar hij kost zoveel energie. Bölöni moet helemaal gek worden, want er gebeurt altijd wel iets. Op een bepaald moment moet je gewoon zeggen: Ga alsjeblief weg."

"Hij vertegenwoordigt kapitaal, hè. Je kan hem beter nu verkopen, voor hij nog stommere stoten doet. Want de clubs die hem willen, die zien die fratsen ook. Het zou jammer zijn voor de neutrale toeschouwer als hij vertrekt en zeker voor jullie - de pers. Maar kom op, ooit houdt het op", besluit Boskamp.