Vrancken deelt sneer uit aan eigen speler: Moet ik dat vooraf vragen?

Vrancken deelt sneer uit aan eigen speler: "Moet ik dat vooraf vragen?"

20-12-2019 10:45 Laatste update: 10:53
1

KV Mechelen wil vrijdagavond zijn mindere periode doorspoelen met een zege tegen Oostende. Wouter Vrancken wil terug de juiste mentaliteit zien bij zijn elftal... ook bij Geoffry Hairemans.

Tegen Club Brugge bracht hij Vanlerberghe, Bijker en Hairemans in de ploeg, maar geen van hen maakte indruk. "Niemand heeft bewezen dat ze absoluut moeten spelen ten koste van iemand anders. Maar sommigen zullen opnieuw hun kans krijgen. Tegen Oostende moeten ze dan maar laten zien dat ze het verdienen. Doen ze dat niet, dan moeten ze zich erbij neerleggen dat ik de volgende keer andere keuzes ga maken", geeft hij aan bij Gazet Van Antwerpen.

Hairemans gaf zelf aan dat een match tegen Club Brugge niet ideaal is om zich te laten zien. "Wat moet ik doen als een speler klaagt dat het moeilijk is om zich te tonen tegen een ploeg als Club Brugge? Moet ik misschien aan al mijn spelers vragen om vooraf te noteren tegen wie ze dan wél hun kans willen krijgen?"

Vrancken wil geen excuses meer horen. "Als ze in de ploeg willen staan, dan moeten ze de kansen benutten die ze krijgen. Zelfs tegen moeilijke tegenstanders of als ze eens een mindere dag hebben. Aan hun lichaamstaal wil ik zien dat ze ervoor gaan. Of het nu tegen Gravelo is (Vranckens ex-club in vierde provinciale, red.) of tegen de nationale ploeg van Brazilië. Dat maakt niet uit. Je gaat er gewoon vol voor."