Barcelona en Real vechten het uit in ontzettend spannende Clasico

Barcelona en Real vechten het uit in ontzettend spannende Clasico

18-12-2019 10:00 Laatste update: 14:43

Woensdagavond staat de belangrijkste wedstrijd van het seizoen op het programma in La Liga tussen Barcelona en Real Madrid. Beide ploegen hebben evenveel punten voorafgaand aan deze Clasico waardoor deze inhaalwedstrijd extra belangrijk is geworden. Bij Ladbrokes beseft men dat ook.

CLASICO! Voorspel jouw winnaar in Barcelona – Real Madrid en doe mee aan straffe promotie! KLIK HIER!

De bookmaker heeft namelijk een bijzonder straffe promotie klaar voor deze partij! Als jij de juiste winnaar kan voorspellen, krijg je namelijk maar liefst 6 keer je inzet terug. Maar wie is nu de grote favoriet voor deze Clasico?

Lees verder onder de afbeelding.

Barcelona
Barcelona is de koploper in Spanje en heeft 35 punten en een doelsaldo van +2 op aartsrivaal Real Madrid. Barcelona verloor slechts 1 van de laatste 15 wedstrijden, wat in het voordeel spreekt van de Catalanen.

Vooral de thuisresulaten van Barça zijn weer opmerkelijk dit seizoen. In eigen huis vallen de Catalanen al jaren amper te kloppen. Barcelona won al hun thuiswedstrijden in de competitie dit seizoen en maakte hierin totaal 30 (!) doelpunten met een doelsaldo van +21.

Real Madrid
Real Madrid redde afgelopen zondag een puntje toen het in blessuretijd langs Valencia kwam in een 1-1 gelijkspel. Real Madrid is logischerwijs ook aan een sterke reeks bezig en verloor ook slechts 1 van de laatste 15 wedstrijden.

Toch lijkt Real Madrid wat kwetsbaar in uitwedstrijden met slechts 2 keer winst in de laatste 5 uitwedstrijden. Het aantal doelpunten dat Real Madrid maakte valt ook wat tegen met 0,0,4,2 en 1 doelpunten in de laatste 5 uitwedstrijden. Real zal het in deze wedstrijd nog altijd moeten doen zonder sterkhouders Eden Hazard en Marcelo.

Conclusie
Barcelona wordt door de bookmakers gezien als favoriet in deze wedstrijd en dat is niet zo gek als je kijkt naar de statistieken in hun thuiswedstrijden. Barcelona excelleert vaak in dit soort grote thuiswedstrijden. Thibaut Courtois dreigt dan ook een zeer drukke dag te krijgen. Ook wij geloven in winst van thuisploeg Barcelona.

CLASICO! Voorspel jouw winnaar in Barcelona – Real Madrid en doe mee aan straffe promotie! KLIK HIER!

Wees verstandig en gok met mate, 18+.