Sporting Lokeren schiet weinig op met gelijkspel tegen Union

Sporting Lokeren schiet weinig op met gelijkspel tegen Union

Gepubliceerd: zondag 15 december 2019 om 17:45zo 15-12-2019 om 17:45

Sporting Lokeren heeft een punt kunnen pakken in het Dudenpark: het werd 1-1 tegen Union. Lokeren blijft ondanks het punt wel laatste in 1B.

Na nederlagen tegen Oud-Heverlee Leuven en SV Roeselare had Lokeren iets te bewijzen. Het zette meteen druk, maar dat leidde pas voor het halfuur tot doelkansen. Diaby en Hajric misten twee open kansen. Saussez redde ook nog een kopbal van Diaby. Uiteindelijk viel de goal aan de andere kant: net voor rust zorgde Fixelles voor een opdoffer.

In de tweede helft was het Union dat het commando overnam. Verhulst moest Lokeren in de match houden op een poging van Tabekou. Lokeren gaf de moed echter niet op en werd toen beloond. Deze keer was Saussez kansloos op een nieuwe kopbal van Diaby. 1-1 was meteen ook de eindstand. Beridze pakte in de slotfase nog een rode kaart.

Lokeren schiet niet veel op met het puntje. Het staat in het algemene klassement nog altijd laatste, maar komt wel terug op drie punten van Lommel. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dat gevoel wanneer je met 2-5 wint van Manchester City#LeicesterCity #LCFC #ManCity #ManchesterCity #Tielemans #RodeDuivels

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Gaat Lokeren zich redden?

(1394 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws