UPDATE: 'Napoli krijgt concurrentie voor handtekening van Berge'

UPDATE: 'Napoli krijgt concurrentie voor handtekening van Berge'

Gepubliceerd: vrijdag 13 december 2019 om 19:31vr 13-12-2019 om 19:31

Laatste update: zaterdag 14 december 2019 om 20:30za 14-12-2019 om 20:30

De kans dat Sander Berge na de winterstop nog een speler van KRC Genk is, wordt steeds kleiner. De middenvelder kan rekenen op heel wat interesse, wat Genk een flinke duit kan opleveren.

Eerder raakte al bekend dat Napoli concrete interesse toont in de middenvelder. Volgens Het Belang van Limburg werd er zelfs al een officieel bod van rond de twintig miljoen euro ingediend, maar volgens Het Laatste Nieuws is dat nog te voorbarig. Toch is de interesse van Napoli Berge niet ontgaan.

Berge heeft naar verluidt ook wel trek in een avontuur bij een buitenlandse topclub. Afgelopen zomer wees hij Sheffield United nog af. Napoli zou meer in de plannen van Berge passen.

Genk is alvast van plan om de jackpot te krijgen voor Berge. Het vroeg afgelopen zomer nog 25 miljoen euro voor de middenvelder en wil niet afstappen van die vraagprijs. Het hoopt daarmee Berge een van de duurste uitgaande transfers ooit in onze competitie te maken.

UPDATE: Niet enkel Napoli heeft Berge in het vizier. Zo meldt Sky Italia dat nog een andere Italiaanse club denkt aan de Noorse middenvelder. Meer bepaald Internazionale zou al contact opgenomen met Genk om Berge in te lijven. De voorbije dagen waren er al gesprokken over een mogelijke transfer.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Berge 25 miljoen euro waard?

(408 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws