Nieuw contract voor Gerrard: We zijn iets speciaals aan het bouwen bij de club

Nieuw contract voor Gerrard: "We zijn iets speciaals aan het bouwen bij de club"

Gepubliceerd: vrijdag 13 december 2019 om 15:59vr 13-12-2019 om 15:59

Laatste update: vrijdag 13 december 2019 om 16:27vr 13-12-2019 om 16:27

Steven Gerrard blijft langer verbonden aan Rangers FC. De Engelsman heeft in Glasgow een nieuw contract getekend dat hem tot 2024 aan de club verbindt.

Rangers FC maakte het contractnieuws vrijdag bekend op de eigen website. De Liverpool-legende is verheugd met het nieuws. "Ik ben enorm blij met het verlengen van mijn verblijf bij deze fantastische voetbalclub. Toen ik benaderd werd om de mogelijkheden van een nieuw contract te bespreken was het een makkelijke beslissing. Ik ben enorm blij en heb het gevoel dat we met zijn allen iets speciaals aan het bouwen zijn bij de club."

Gerrard kwam in 2018 binnen bij Rangers FC en bewerkstelligde sindsdien een flinke vooruitgang bij de Schotse club. Dit jaar wist hij zich met Rangers te kwalificeren voor de volgende ronde van de Europa League, in een lastige poule met FC Porto, Feyenoord en Young Boys. "Ik wil het bestuur bedanken voor de steun die ze mij hebben gegeven en ik wil vooral de fans bedanken voor alle support die we ontvangen vorig seizoen en dit seizoen", besluit hij.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Denk jij dat Gerrard op een dag coach wordt van Liverpool?

Ja
85%
Nee
15%
(41 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws