'Marcelo is klaar met Lyon-fans na spandoek en heeft medespelers al ingelicht'

'Marcelo is klaar met Lyon-fans na spandoek en heeft medespelers al ingelicht'

Gepubliceerd: woensdag 11 december 2019 om 19:27wo 11-12-2019 om 19:27

Verdediger Marcelo heeft zijn langste tijd bij Olympique Lyon gehad, meldt RMC Sport donderdag. De 32-jarige centrale verdediger heeft naar verluidt geschokt gereageerd op de incidenten na de Champions League-wedstrijd tegen RB Leipzig van dinsdagavond.

Nadat Olympique Lyon de knock-outfase haalde, werd het veld betreden door een supporter met een spandoek: hierop stond Marcelo afgebeeld als ezel. Ploeggenoot Memphis Depay wees de man openlijk terecht, maar bij de Braziliaan lijkt iets geknapt te zijn. Volgens RMC Sport heeft hij zijn ploeggenoten in de kleedkamer al geïnformeerd dat hij per direct wil vertrekken.

Marcelo ligt al langere tijd onder vuur in Lyon en dit zou zijn weerslag hebben op het gezin van de Braziliaan. Volgens berichten uit Lyon zijn Marcelo's vrouw en kinderen al meerdere malen onheus bejegend via social media en is zelfs de auto van zijn partner beklad. De verdediger zou vrezen voor de veiligheid van zijn gezin en lijkt absoluut niet van plan om zijn tot 2021 doorlopende contract uit te dienen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Snap jij zijn reactie?

(142 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws