“Zal Lokeren nog wel bestaan als ze nog een keer degraderen?”

“Zal Lokeren nog wel bestaan als ze nog een keer degraderen?”

Gepubliceerd: woensdag 11 december 2019 om 13:16wo 11-12-2019 om 13:16

Het gaat van kwaad naar erger met Sporting Lokeren. De club staat laatste in 1B en twee keer op rij degraderen zit er dik in. Commentator van Sporza Tom Boudeweel vraagt zich af of Lokeren nog wel zal bestaan.

Het ziet er sportief niet goed uit voor Lokeren. “De voorlaatste en de laatste in 1B spelen op het einde van het seizoen om het behoud. Op 10 matchen van het einde staat Lokeren helemaal onderaan.”

“Over Lommel en Roeselare springen om Play-off III te ontlopen, zie ik niet gebeuren”, gaat Boudeweel verder. “Dan moet Lokeren al 2 keer meer winnen in 10 wedstrijden dan beide teams en ze hebben tot nu toe slechts 3 keer gewonnen.”

Ook financieel staat de club er niet goed voor. “Roger Lambrecht zou zijn portefeuille nog een keer hebben opengetrokken, maar dat gaat zijn opvolger Louis De Vries niet doen, vrees ik. Ten eerste omdat hij Glen De Boeck nog moet uitbetalen en ten tweede omdat ik betwijfel of er nog budget is op Daknam.”

Volgens Boudeweel zou het wel eens kunnen dat Lokeren ophoudt met te bestaan. “Lokeren zit dus in slechtere papieren dan vorig jaar. Ze hebben niets meer om zich aan op te trekken. En als ze nog een keer degraderen, moeten we ons de vraag stellen of Lokeren volgend seizoen nog bestaat.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Heeft Boudeweel hier gelijk?

(174 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws