Kan Club Brugge de wereld verbazen met stunt tegen Real Madrid? Gigantische promo!

Kan Club Brugge de wereld verbazen met stunt tegen Real Madrid? Gigantische promo!

Gepubliceerd: woensdag 11 december 2019 om 11:05wo 11-12-2019 om 11:05

Laatste update: woensdag 11 december 2019 om 16:15wo 11-12-2019 om 16:15

Voor Club Brugge is het Europese verhaal nog niet afgelopen. Het kan nog steeds overwinteren, maar mag Galatasaray dan geen goed resultaat zien boeken tegen PSG. Zelf spelen de Bruggelingen tegen Real Madrid, geen makkie voor de ploeg van Philippe Clement, al is er toch reden om te mogen hopen.

STUNT! Club Brugge verbaast de wereld met winst tegen Real: schitterende promo!

Bij Ladbrokes gelooft men ook wel in een stunt van Club Brugge en heeft met een schitterende promotie klaar voor deze partij. De odd voor winst van Club Brugge wordt namelijk verhoogd van 3 keer je inzet naar maar liefst 6(!) keer je inzet!

Lees meer onder de afbeelding

Real Madrid is de favoriet om de partij te winnen, daar bestaat geen twijfel over. Maar er zijn toch zorgen bij De Koninlijke. In de CL-partij tegen Real Madrid zal het onder andere Sergio Ramos, Casemiro en Eden Hazard missen. Een groot gemis voor de Spanjaarden.

Aangezien Real Madrid ook al zeker is van de volgende ronde, zal het ook niet helemaal voluit gaan tegen Club Brugge. Schorsingen en blessures vermijden is het grote doel voor de Spanjaarden.

Bij Club Brugge kunnen ze zich dan weer opbouwen aan het resultaat van de heenwedstrijd. Toen werd het 2-2, maar verdiende Club Brugge eigenlijk een overwinning. Dat was in Spanje, nu speelt men in België, waar Club Brugge altijd beter voor de dag komt. Krijgen we een heet Europees avondje woensdag?

STUNT! Club Brugge verbaast de wereld met winst tegen Real: schitterende promo!

Gok met mate, 18+

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Kan Club Brugge stunten tegen Real Madrid?

(91 stemmen)

Bekijk het laatste nieuws