'Trebel bereikt persoonlijk akkoord, transfersom van Anderlecht is struikelblok'

'Trebel bereikt persoonlijk akkoord, transfersom van Anderlecht is struikelblok'

Gepubliceerd: woensdag 11 december 2019 om 07:00wo 11-12-2019 om 07:00

Laatste update: woensdag 11 december 2019 om 07:00wo 11-12-2019 om 07:00

RSC Anderlecht wil af van Adrien Trebel. De Fransman kon afgelopen zomer al naar Al Shabab verkassen, maar dat zag Trebel toen niet zitten. Na een bezoek aan de Saoedische club is de Anderlecht-middenvelder nu wel overtuigd.

Volgens Het Nieuwsblad voelt Trebel weldegelijk wat voor een overgang naar Al Shabab. In november ging de Anderlecht-speler samen met Mogi Bayat langs. Daaruit bleek dat het leven daar weldegelijk aangenaam en luxueus is voor zijn gezin. Trebel raakte overtuigd en bereikte al snel een persoonlijk akkoord met Al Shabab.

Hoge transfersom
Nu is het zaak om een akkoord te vinden tussen Anderlecht en Al Shabab. Daar wringt echter het schoentje. De Saoedische club wil dan wel het contract van Trebel overnemen, het ziet een flinke transfersom dan weer niet zitten. Anderlecht hoopt nog enkele miljoenen vangen voor Trebel, maar dat ziet Al Shabab momenteel niet zitten.

Trebel is net terug na een knieblessure. Maandagavond maakte de Fransman speelminuten bij de Anderlecht-beloften. Mogelijk komt Trebel zelfs in actie tegen Standard komend weekend. De krant acht die kans alvast vrij groot.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Hoeveel moet Anderlecht vragen?

(1118 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws