'Goede reputatie Real-fans bezorgt politie meer rust dan bij PSG of Galatasaray'

'Goede reputatie Real-fans bezorgt politie meer rust dan bij PSG of Galatasaray'

Gepubliceerd: dinsdag 10 december 2019 om 16:03di 10-12-2019 om 16:03

Club Brugge sluit woensdag het avontuur in de Champions League af met een thuiswedstrijd tegen Real Madrid. Doorstoten in het kampioenenbal zit er niet meer in, maar de Europa League wenkt wél. Daarnaast is Real ontvangen natuurlijk een hele eer voor de vice-kampioen. De komst van de Koninklijke verloopt kalmpjes.

Bij de verplaatsing van de supporters van Paris Saint-Germain en Galatasaray hadden de autoriteiten nog extra veiligheidsmaatregelen voorzien. Voor de fans van Real Madrid zijn die evenwel niet van kracht, mede vanwege hun goede reputatie, meldt Het Laatste Nieuws. Op de luchthaven van Oostende, waar de selectie van Real inmiddels is geland, was er wel extra personeel voorzien, maar daar bleef het bij.

Om 19u zullen de troepen van Zinedine Zidane nog een training afwerken in het Jan Breydel-stadion. Die is vanzelfsprekend niet toegankelijk voor het grote publiek. Nadien trekt Zidane naar de persconferentie, waar hij zijn kijk zal geven op het duel van woensdagavond. In totaal zal Real steun krijgen van zo'n 1.420 meegereisde supporters.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Wat doet Club tegen Real?

(775 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws