Kylian heeft andere stijl dan zijn broers, maar hij kan ook international worden

"Kylian heeft andere stijl dan zijn broers, maar hij kan ook international worden"

Gepubliceerd: zondag 8 december 2019 om 21:08zo 08-12-2019 om 21:08

Hoewel Cercle Brugge na achttien speeldagen nog steeds op de laatste plek kampeert, is er onder Bernd Storck beterschap merkbaar. Ook tegen KRC Genk (1-2) hadden de West-Vlamingen meer kunnen behalen. Bij Cercle is iedereen alvast lovend over de aanpak van Storck.

Zo vindt assistent-trainer Rudi Cossey dat Storck een verademing is ten opzichte van Fabien Mercadal, de vorige coach. "Hij is heel duidelijk naar de spelers. Nu weet elke speler wat hij op het veld moet doen, in balverlies en balbezit. Dat plan was er onder zijn voorganger niet", sneert Cossey bij Het Nieuwsblad naar Mercadal.

Storck zet vooral in op een individuele benadering van de spelers. Zelfvertrouwen geven, dat staat centraal. Storck geeft zelf een voorbeeld: Kylian Hazard. "Kylian heeft een andere stijl dan zijn broers, maar hij kan ook een international worden", pakt Storck uit. "Ik toonde hem de beelden van zijn broers en vertelde hem wat hij moet veranderen. Wat precies, dat is ons geheim. Maar het gaat om efficiëntie."

Poll

Redt Cercle zich nog?

(159 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws