Martinez twijfelt niet aan Hazard: Hij zal slagen bij Real Madrid

Martinez twijfelt niet aan Hazard: "Hij zal slagen bij Real Madrid"

Gepubliceerd: zondag 8 december 2019 om 14:43zo 08-12-2019 om 14:43

Na zijn vertrek richting Real Madrid heeft Eden Hazard nog niet veel plezier beleefd bij De Koninklijke. Door blessures kon onze landgenoot nog niet helemaal overtuigen. Dat zal hij binnenkort wel doen, oordeelt Roberto Martinez.

Volgens de bondscoach van de Rode Duivels bestaat er geen twijfel over dat Real Madrid nog veel plezier zal beleven aan Hazard. "Hij zal slagen bij Real Madrid", klinkt het tegenover Cadena Ser. "Ik denk dat jullie ook wel zien en weten hoeveel talent hij heeft. Hij is klaar voor het project van Real Madrid, om het te doen slagen", zegt Martinez.

Toch zal Real Madrid nog een tijdje zonder Hazard zitten, die opnieuw geblesseerd is. "Het is jammer dat hij niet klaar raakt voor de Clásico. In zulke matchen wil je spelers zoals Hazard zien", geeft hij aan.

Martinez gelooft dat Hazard binnenkort ook iedereen zal overtuigen van zijn talent en de komende jaren misschien het stokje overneemt va nLionel Messi en Cristiano Ronaldo. "Ik zie hem de Ballon d'Or winnen", besluit hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws