Lestienne herleeft na dramatische periode: 'Dankzij mijn vrouw'

Lestienne herleeft na dramatische periode: 'Dankzij mijn vrouw'

Gepubliceerd: zondag 8 december 2019 om 07:14zo 08-12-2019 om 07:14

Maxime Lestienne lijkt weer helemaal terug van weggeweest. Na een minder debuutjaar bij Standard heeft hij nu een basisplek te pakken. De aanvaller groeit naar zijn beste vorm. Het had er alle schijn naar dat hij dat nooit meer ging doen.

Lestienne wist na zijn vertrek bij Club Brugge nooit echt te overtuigen. Sportief ging het minder, maar daarbuiten nog veel slechter. Zo verloor hij in 2015 op één maand tijd zijn ouders Fabian en Cinthia. "Het was een onwaarschijnlijk moeilijke periode", blikt Lestienne terug in Het Laatste Nieuws.

"Ik ga niet zeggen dat ik geen zin meer had om te leven, maar op zo'n moment doe je gewoon niets. Ik leefde volledig in mijn eigen wereld. Zonder mijn vrouw had ik het voetbal toen wellicht losgelaten", onthult de aanvaller.

Lestienne lijkt nu alvast naar zijn beste vorm te groeien. Hij kan ook weer genieten. "In het voetbal kan het snel gaan. Het ene moment sta je aan de top en het andere word je met de beide voeten op de grond gezet. Mijn vrouw én ik houden in elk geval van Standard en van de stad", besluit Lestienne.

De 27-jarige aanvaller speelde tot dusver twintig wedstrijden voor Standard dit seizoen. Daarin was hij goed voor zeven doelpunten en drie assists.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws