Vormer over schorsing: “Een ref moet af en toe kunnen incasseren”

Vormer over schorsing: “Een ref moet af en toe kunnen incasseren”

Gepubliceerd: zaterdag 7 december 2019 om 10:28za 07-12-2019 om 10:28

Ruud Vormer kreeg twee extra speeldagen schorsing na zijn rode kaart tegen Real Madrid. Na zijn tweede gele kaart beledigde hij de arbiter. Tegenover Het Belang van Limburg komt hij nog eens terug op die beslissing.

Voor wat ik gedaan heb, blijf ik drie speeldagen een schande vinden”, begint Vormer. “Ik kan niet ontkennen dat ik fuck you en you are blind heb gezegd tegen de arbiter. Maar dat zijn de enige dingen die ik heb gezegd. Daarna ben ik gewoon weggelopen. In beroep hebben we de UEFA erop gewezen dat we 1-2 voor stonden op Madrid en dat dit bijzondere omstandigheden waren. In de 82ste minuut kan je dan wel iets zeggen tegen een scheidsrechter. Moeten we allemaal dan lieverdjes worden?”

Vormer vindt dat een ref soms moet kunnen incasseren. “Een scheidsrechter moet af en toe kunnen incasseren. Dat doen wij als spelers ook. Wij incasseren heel veel van de buitenwereld. Je kan het toch niet altijd eens zijn met de scheids? In België zeg ik het ook wel eens. Niet blinde of zo. Dan zeg ik scheidsie.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft Vormer hier gelijk?

Ja
44%
Nee
56%
(183 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws