'Dessers mag na sterk seizoensbegin dromen van toptransfer naar Portugal'

'Dessers mag na sterk seizoensbegin dromen van toptransfer naar Portugal'

Gepubliceerd: vrijdag 6 december 2019 om 22:46vr 06-12-2019 om 22:46

Cyriel Dessers wordt  door de Portugese krant A Bola verrassend in verband gebracht met een transfer naar Sporting Portugal. De grootmacht uit Lissabon houdt de Nederlandse markt nadrukkelijk in de gaten.

De directie van Sporting heeft de Eredivisie al een tijdje in het vizier, schrijft A Bola. Dat is niet alleen omdat de Nederlander Marcel Keizer er trainer is geweest, maar vooral omdat de scouting van de club al langere tijd actief is in Nederland.

A Bola laat de naam van Dessers vallen. Het is niet duidelijk of de belangstelling in de topscorer van de Eredivisie concreet is. De waarde van Dessers, die in Italië ook is gelinkt aan Cagliari, wordt geschat op één miljoen euro.

Sporting heeft met Luiz Phellype maar één echte centrumspits in de selectie. Om die reden hoopt de club zich in de winter te versterken. Naast Dessers schijnt ook AZ-spits Boadu op de lijst van Sporting te staan. De kersverse Oranje-international is echter niet voor een schijntje op te pikken. A Bola schrijft dat Sporting pas kan toeslaan wanneer er in de aankomende transferperiode geld verdiend wordt.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws