Vercauteren spreekt Verschueren tegen: “Ik ben daar niet mee akkoord”

Vercauteren spreekt Verschueren tegen: “Ik ben daar niet mee akkoord”

Gepubliceerd: woensdag 4 december 2019 om 13:26wo 04-12-2019 om 13:26

Michael Verschueren liet zich uit over het gebrek aan inzet van enkele spelers bij RSC Anderlecht. Op een persconferentie spreekt hoofdtrainer Frank Vercauteren dit echter resoluut tegen.

Vercauteren neemt zijn spelers in bescherming. "Ik ga de spelers beschermen, zelfs al was ik niet tevreden, er waren wel dingen duidelijk in ons spel. Het is niet waar dat spelers niet lopen en dergelijke, je kan dat altijd vanuit een ander perspectief bekijken. Ik ben daar niet mee akkoord, het hangt ook van de situatie af.”

“We hebben bewezen dat we het wel kunnen in het laatste kwartier, maar we zouden dat constant moeten kunnen in eender welke omstandigheden, ook als we achter komen. Er wordt makkelijk teruggegrepen op dat we niet hebben gevochten en dergelijke, maar dat lijkt me wat makkelijk om te zeggen”, wordt Vercauteren geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Vercauteren geeft wel toe dat er nog werk voor de boeg is. "We haalden de afgelopen weken wel resultaten, maar ook dan waren er nog werkpunten. Het is inderdaad niet genoeg voor Anderlecht, er is nog werk. Maar dat is niet nieuw, we werken er collectief aan en gaan vermijden om tijdens bepaalde delen van de wedstrijd minder constant te zijn."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Heeft Vercauteren hier gelijk?

(212 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws