'Meunier kan trainer zien vertrekken, Bayern wil PSG-coach Tuchel'

'Meunier kan trainer zien vertrekken, Bayern wil PSG-coach Tuchel'

Gepubliceerd: woensdag 4 december 2019 om 12:14wo 04-12-2019 om 12:14

Niet Erik ten Hag, maar Thomas Tuchel speelt een grote rol in de toekomstplannen van Bayern München. Dat meldt Sport Bild. De huidige trainer van Paris Saint-Germain is de belangrijkste kandidaat om op termijn Niko Kovac op te volgen.

Sinds het ontslag van Kovac neemt Hansi Flick - met succes - de honneurs waar in de Allianz Arena, maar voor de lange termijn lijkt hij geen kandidaat. Als het aan de Bayern-leiding ligt, stapt Tuchel zo snel mogelijk in. De trainer van PSG staat volgens Sport Bild open voor een terugkeer naar Duitsland, maar heeft nog een contract in Parijs. Tuchel moet een duo gaan vormen met Flick. Het is geen geheim dat de twee het goed met elkaar kunnen vinden.

Over de mogelijke komst van Ten Hag heeft niemand het meer bij Bayern. De trainer van Ajax was aanvankelijk een belangrijke kandidaat om Kovac op te volgen, maar in Beieren lijkt men de pijlen volledig op Tuchel te hebben gericht.

Aan de mogelijke komst van Mauricio Pochettino hangen volgens Sport Bild te veel nadelen. De Argentijn is de Duitse taal niet machtig en wil bovendien zijn eigen staf meenemen, waardoor er geen plek meer zou zijn voor Flick.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws