Vanhaezebrouck begrijpt fans Anderlecht niet: Ongelooflijk eigenlijk

Vanhaezebrouck begrijpt fans Anderlecht niet: "Ongelooflijk eigenlijk"

Gepubliceerd: woensdag 4 december 2019 om 11:42wo 04-12-2019 om 11:42

De fans van RSC Anderlecht blijven Hein Vanhaezebrouck verbazen. De ex-trainer van RSC Anderlecht werd bijna weggejaagd bij paars-wit, maar ziet dat één van zijn opvolgers (Vincent Kompany) steun blijft krijgen.

Ook na een nieuwe nederlaag tegen KV Oostende kwam er amper kritiek op de verdediger/manager. "Wat er ook gebeurt, de heiligenstatus van Kompany blijft blijkbaar overeind", merkt Vanhaezebrouck op in Het Nieuwsblad.

"De fans stonden zondag aan de balustrade in de oren van sommige spelers te brullen, die het moesten komen uitleggen. Chadli gaf zelfs zijn shirt af, als zoenoffer. En Kompany? Die werd aangemoedigd, kreeg zelfs schouderklopjes. Ongelofelijk eigenlijk", aldus Vanhaezebrouck.

Steun voor iedereen
Dat het enkel Kompany is die steun blijft krijgen, begrijpt Vanhaezebrouck niet meteen. "Al die anderen hebben zonder hem punten gepakt, acht matchen op rij niet verloren, maar worden toch weer met de vinger gewezen."

"Pas op: ik vind het mooi dat de fans Kompany blijven steunen", voegt Vanhaezebrouck er nog aan toe. "Maar enkel als ze ook de rest blijven steunen, in plaats van hen met pek en veren te overladen, zoals Kayembe tegen Kortrijk", besluit hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Heeft Vanhaezebrouck gelijk?

(672 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws