Hazard is fan van Mbappé: Hij kan de beste aller tijden worden

Hazard is fan van Mbappé: "Hij kan de beste aller tijden worden"

24-11-2019 23:43
4

Eden Hazard mag dan wel een van de beste voetbalspelers ter wereld zijn, dat belet hem niet om zijn bewondering voor andere collega’s onder stoelen of banken te steken. Voor Kylian Mbappé heeft hij niets anders dan lof.

Het was de Franse krant Le Parisien dat polste naar de band tussen Hazard en Mbappé. De Franse spits had namelijk al meermaals aangegeven dat Hazard een van zijn idolen was. Hazard beantwoorde de vraag met een lofzang. "Hij heeft ongelofelijk veel talent. Als hij zo doorgaat zal hij de geschiedenisboeken ingaan als één van de beste spelers aller tijden", dat kan tellen als compliment.

Ook Hazard zijn huidige club steekt zijn bewondering voor Mbappé niet weg. Real Madrid heeft al meermaals interesse getoond om de spits naar Madrid te halen. Dat zou Hazard alvast zien zitten. "Elke voetballer droomt ervan om met de beste spelers ter wereld te spelen. Als ik Mbappé zou kunnen overtuigen om naar Real te komen zal ik dat dus zeker doen", aldus onze landgenoot.

Wordt Hazard naast topaanvaller, dan ook een topmakelaar? Die vraag beantwoordt hij zelf met een kwinkslag. "Als het zover komt denkt ik niet dat Real naar mijn mening gaat luisteren", zegt hij al lachend.