'Genk moet onderhandelingen met trainers staken na vervelend probleem'

'Genk moet onderhandelingen met trainers staken na vervelend probleem'

Gepubliceerd: zaterdag 16 november 2019 om 16:02za 16-11-2019 om 16:02

KRC Genk is momenteel bijzonder druk bezig in de zoektocht naar een nieuwe trainer. Het bestuur van de Limburgers buigt zich over de zaak en hoopt snel een nieuwe T1 gevonden te hebben. Toch zit het met een vervelend probleem.

In de zoektocht naar een nieuwe trainer speelt technisch directeur Dimitri De Condé uiteraard een belangrijke rol. De Condé werkte al enkele dagen aan die zaak, maar kent nu toch een probleem. Zo meldt Het Laatste Nieuws dat de TD van Genk ziek is geworden.

De Condé zou zijn stem zijn kwijtgeraakt, wat een vervelende zaak is tijdens de gesprekken met potentiële trainers. De onderhandelingen met mogelijke kandidaten zouden daardoor 'on hold' zijn gezet. Al lijkt dat niet lang te gaan duren, bij Genk hoopt men namelijk nog steeds om begin volgende week een nieuwe trainer gevonden te hebben.

Er zouden momenteel maar liefst drie trainers op de shortlist staan. Daar is de Duitser Hannes Wolf er één van. Ook STVV-coach Marc Brys is een kandidaat-trainer, maar de favoriet is Besnik Hasi.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws