Clement heeft andere mening dan Club Brugge-spelers: Geen nood aan rust

Clement heeft andere mening dan Club Brugge-spelers: "Geen nood aan rust"

Gepubliceerd: dinsdag 12 november 2019 om 09:45di 12-11-2019 om 09:45

Laatste update: dinsdag 12 november 2019 om 09:45di 12-11-2019 om 09:45

Club Brugge heeft op het veld van Royal Antwerp FC voor het eerst dit seizoen verloren (2-1). Na de drukke periode met Champions League-voetbal is het nu tijd voor interlandbreak. En die is niet echt welgekomen, aldus Club-trainer Philippe Clement.

Clement vindt een interlandbreak altijd wat riskant met het oog op blessures. "Voor mij had een pauze niet gehoeven, ik heb geen nood aan rust", werd de T1 van Club Brugge geciteerd door Het Nieuwsblad. "Je weet bovendien nooit hoe spelers terugkeren van een lange reis met hun nationale ploeg."

De spelers van Club Brugge denken daar duidelijk anders over. "De interlandbreak is het ideale moment om de kopjes eens leeg te maken", aldus Hans Vanaken. "En daarna gaan we gewoon verder. Een aantal jongens blijft trainen bij Club, anderen trekken naar hun nationale ploeg. Zo kunnen we de batterijen opladen."

"De internationale week kan een moment zijn om alles achter ons te laten", treedt Simon Mignolet zijn ploegmaat bij. "Dit was een wedstrijd die we niet hoefden te verliezen. Als we hier nog een punt pakken, was dat eigenlijk een mooi resultaat geweest." Ook voor Siebe Schrijvers mag de riem er even af. "We spelen heel veel wedstrijden, dus dan doet zo'n interlandbreak wel deugd."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws