Lamkel Zé richt zich tot Club Brugge-fans: Daarom juichte ik zo na mijn doelpunt

Lamkel Zé richt zich tot Club Brugge-fans: "Daarom juichte ik zo na mijn doelpunt"

Gepubliceerd: dinsdag 12 november 2019 om 09:01di 12-11-2019 om 09:01

Laatste update: dinsdag 12 november 2019 om 09:03di 12-11-2019 om 09:03

Royal Antwerp FC deelde rivaal Club Brugge zondag de eerste nederlaag van het seizoen toe. Didier Lamkel Zé liet zich gelden met een doelpunt, waarna hij de fans van Club Brugge ging jennen. Al had de Antwerp-aanvaller daar, naar eigen zeggen, een goede reden voor.

Zo merkte Lamkel Zé op dat de supporters van Club Brugge voordien de thuisploeg eveneens op de korrel namen. "Zij waren ons na de 0-1 beginnen te treiteren. Ik deed gewoon hetzelfde na ónze goals. Of het niet te uitbundig en uitdagend was? Bwa, ik was gewoon héél erg blij met dat doelpunt", reageert de Antwerp-speler in Het Nieuwsblad.

Al was Lamkel Zé ook blij dat hij met zijn doelpunt het vel van zijn trainer kon redden. "Ik had in de pers gelezen dat Bölöni onder vuur lag bij Antwerp. Maar ik wil dat de coach blijft. Hij is streng voor me, maar dat is goed, want anders zou ik te veel lopen dollen. Hij is als een vader voor mij. Als ik iets stoms doe, geeft hij me goeie raad. Daarom heb ik nu voor hem gevochten."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws