KV Oostende nadert akkoord met ex-voorzitter Coucke: De deal is bijna rond

KV Oostende nadert akkoord met ex-voorzitter Coucke: "De deal is bijna rond"

Gepubliceerd: dinsdag 12 november 2019 om 08:31di 12-11-2019 om 08:31

Laatste update: dinsdag 12 november 2019 om 08:41di 12-11-2019 om 08:41

KV Oostende zit sportief in vieze papieren. Na laat puntenverlies tegen Moeskroen sluipen Cercle Brugge en Waasland-Beveren dichterbij. Financieel is er licht aan het einde van de tunnel. Zo kan KVO eerstdaags een deal afronden met ex-voorzitter Marc Coucke.

Oostende moet jaarlijks 1,2 miljoen euro huur betalen aan Coucke voor de nieuwe tribune. Samen met het stadsbestuur hoopt KVO een deal af te sluiten om zo die tribune over te kopen, aldus Het Laatste Nieuws. Die tribune kostte Coucke destijds maar liefst 21 miljoen euro.

In Oostende rekent men erop dat de verkoop snel in kannen en kruiken is. "Ik heb mijn zakenreis naar China afgezegd opdat we deze deal kunnen afronden. De verkoop is bijna rond - voor Nieuwjaar hopen we opnieuw stabiliteit te creëren binnen deze club", aldus KVO-voorzitter Marc Dierckens.

Coucke, nu bij RSC Anderlecht, kan Oostende zo van een zware schuld verlossen. "Marc wil net als KVO en de stad Oostende dat het stadion naar ons komt, al moeten er nog wat punten en komma's geplaatst worden. Die licentie? Dat komt in orde."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Een goede zaak voor KVO?

(390 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws