Schrijvers geeft toe dat Antwerp-fans rol speelde in nederlaag: Uit het ritme

Schrijvers geeft toe dat Antwerp-fans rol speelde in nederlaag: "Uit het ritme"

Gepubliceerd: maandag 11 november 2019 om 20:15ma 11-11-2019 om 20:15

Het moest er één keer van komen en zondag was het van dat, in de Jupiler Pro League verloor Club Brugge haar eerste match van het seizoen. Toch wil Siebe Schrijvers na de 2-1 nederlaag tegen Antwerp de uitslag niet dramatiseren.

Schrijvers mocht nog eens aan de aftrap verschijnen en opende ook de score op de Bosuil. "We speelden een sterke eerste helft en die voorsprong gaf ons natuurlijk een goed gevoel aan de rust. In de tweede helft waren we misschien iets minder, maar hadden we ook nog goede momenten", aldus Schrijvers op de website van Club Brugge.

Rol van Antwerp-fans
Door het gedrag van de Antwerp-fans werd het duel even voor de rust tijdelijk gestaakt. "Het spel lag behoorlijk veel stil en dat bracht ons toch wat uit ons ritme. We moeten dit resultaat nu ook niet gaan dramatiseren, want we hebben al een heel mooie reeks neergezet."

Club Brugge speelde dit seizoen al heel wat matchen. Dankzij de interlandbreak kunnen de troepen van Philippe Clement deels op adem komen. "De komende weken kunnen we nu wat fysiek herstellen en dan zullen we er weer staan", stelt Schrijvers nog.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws