Advocaat brengt wat teweeg bij Feyenoord: 'Zijn allemaal beetje bang voor hem'

Advocaat brengt wat teweeg bij Feyenoord: 'Zijn allemaal beetje bang voor hem'

Gepubliceerd: maandag 11 november 2019 om 19:26ma 11-11-2019 om 19:26

Dick Advocaat dwingt respect af bij Feyenoord. Volgens Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam is de 72-jarige ex-bondscoach van België behoorlijk streng en zijn de spelers stiekem zelfs 'een beetje bang' voor hem.

Voetballend is er nog niet veel veranderd onder Advocaat, zegt Krabbendam aan tafel bij FC Rijnmond. "Het voetbal was bij VVV niet geweldig en tegen RKC na rust misschien wel iets beter, maar ook niet top. Je speelt tegen de nummer laatst, die eigenlijk in grote fases van de wedstrijd een beter positiespel had dan Feyenoord."

"Wat er wel is veranderd is de instelling en de energie. Dat komt ook omdat Dick natuurlijk wat afdwingt bij die spelers. Ze zijn allemaal een beetje bang voor hem, er is geen speler die gaat klagen", vervolgt Krabbendam.

"Jörgensen gaat niet vragen: moet ik wel spelen op kunstgras? Het was gewoon een mededeling dat hij inderdaad op kunstgras ging spelen. Het is wat strakker allemaal onder Advocaat."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws