Cercle Brugge geeft mooie overwinning uit handen in de slotfase

29-10-2019 22:30 Laatste update: 22:57
1

Cercle Brugge heeft eindelijk nog eens een punt gepakt. Tegen Moeskroen zat er zelfs lang een driepunter in, maar in de slotfase werd het toch nog 2-2.

Cercle kon dit seizoen nog maar één keer winnen, maar begon wel sterk aan de partij. Peeters scoorde na amper één minuut de 1-0. Even later kreeg Gory een grote kans op 2-0, maar Vasic stond pal. Moeskroen deed weinig terug, maar één prikje was genoeg. Omoigui kon Hubert van dichtbij vloeren. 1-1 was een gevleide ruststand voor de bezoekers.

Ook in de tweede helft was Cercle duidelijk de betere ploeg, en dat werd een kwartier voor tijd dan toch beloond. Gory pikte nu wél zijn goal mee. Euforie bij Cercle, maar Moeskroen kreeg op aangeven van de VAR nog een penalty. Mohamed bedankte en scoorde beheerst de 2-2. Cercle pakt zo zijn vierde punt van het seizoen, maar had eigenlijk meer verdiend.

Cercle blijft allerlaatste, nu nog op drie punten van Waasland-Beveren. Moeskroen draait rustig mee in de middenmoot met 17 op 39.