Rezaei breekt de ban en bezorgt Sporting Charleroi de drie punten

Rezaei breekt de ban en bezorgt Sporting Charleroi de drie punten

29-10-2019 22:15 Laatste update: 22:24

Sporting Charleroi heeft in extremis de drie punten gepakt op het veld van KV Oostende. Charleroi stond een uur lang met zijn tienen na de rode kaart voor Diagne, maar kon via Rezaei toch nog een late 0-1 maken. 

Na een halfuur zag het er even bijzonder slecht uit voor de bezoekers. Op aangeven van de VAR kreeg Diagne namelijk de rode kaart te zien. De centrale verdediger kwam als laatste man een veelbelovende aanval af en mocht gaan douchen. KV Oostende kon echter niet profiteren en stond nog 0-0 aan de rust.

Na de pauze koos KV Oostende duidelijk voor aanvallend geweld met de inbreng van Vargas en Canesin. Charleroi keek de kat uit de boom en kon scherp counteren. Op het uur miste Gholizadeh een grote kans op 0-1. KVO creëerde de te weinig en liep net voor het einde toch op een counter. Rezaei bezorgde een uitgekookt Charleroi de drie punten.

Charleroi heeft nu een verdienstelijke 21 op 36 behaald. KV Oostende doet het veel minder goed. Na een 11 op 39 mag het stilaan naar beneden kijken, al heeft het wel een ruime voorsprong van zeven punten op rode lantaarn Cercle Brugge.