Peeters na nieuwe tik voor Cercle Brugge: Deze jonge groep mist vertrouwen

Peeters na nieuwe tik voor Cercle Brugge: "Deze jonge groep mist vertrouwen"

Gepubliceerd: zondag 20 oktober 2019 om 23:13zo 20-10-2019 om 23:13

Cercle Brugge blijft vooralsnog degradatiekandidaat nummer één in de Jupiler Pro League. De rode lantaarn incasseerde tegen Charleroi al de zesde competitienederlaag op rij. Stef Peeters zag het al snel fout gaan.

"Als je zulke individuele fouten maakt, dan wordt het heel moeilijk om een wedstrijd te winnen. We begonnen met een goed gevoel, maar als je na 5 minuten op achterstand komt, dan weet je dat de tegenstander op de counter kan speculeren en dan wordt elk foutje genadeloos afgestraft", reageert Peeters bij Sporza.

Een ommekeer zat er bij een ruststand van 0-3 niet meer in. "In de rust heeft de coach wat zaken bijgestuurd en liep het wat beter bij ons, alleen was het kalf toen al verdronken."

Peeters zag in die tweede 45 minuten wel aanknopingspunten. "We moeten ons aan de tweede helft optrekken en daarop voortbouwen, want anders blijft er niet veel meer over. We hadden vandaag een ommekeer kunnen realiseren, maar dat hebben we nagelaten. Deze jonge groep mist vertrouwen", sluit Peeters met zijn grootste punt van zorg af.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws