Marin wacht geduldig op zijn kans in de Ajax-basis: Mijn tijd komt nog

Marin wacht geduldig op zijn kans in de Ajax-basis: "Mijn tijd komt nog"

Gepubliceerd: zaterdag 19 oktober 2019 om 13:31za 19-10-2019 om 13:31

Razvan Marin kent een moeilijke start bij zijn nieuwe club Ajax. De Roemeen, die overkwam van Standard Luik, begon het seizoen als basisspeler, maar zit de laatste tijd op de bank. Marin geeft aan dat hij vooral veel heeft aan zijn ploeggenoot Dusan Tadic.

"Meestal trek ik op met Tadic, hij is ook mijn kamergenoot", begint Marin in een interview met het clubkanaal van Ajax. "Hij heeft me in het begin erg geholpen, hij liet me restaurants en leuke plekken zien." De gesprekken van Marin en Tadic gaan niet alleen over voetbal. "Over voetbal, persoonlijke dingen, echt over alles. Ik ben blij dat ik bij hem ben en dat hij ervaringen met mij deelt."

Marin voelt zich ondertussen thuis in Nederland en hij vecht om zijn basisplek terug te veroveren. "Ik werk hard op de training. Ik wacht op mijn volgende kans en als ik hem krijg, dan zal ik er staan." De Roemeen begrijpt de beslissing van Erik ten Hag om hem uit de basis te halen. "Natuurlijk, de resultaten waren niet goed en dus wilde hij verandering. Daarna wonnen we alles, dus dan is het moeilijk alles weer aan te passen. Mijn tijd komt nog."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#GeorgeFloyd #Bundesliga #BorussiaDortmund #Dortmund #Sancho #Schalke04 #Thuram #Monchengladbach #Gladbach

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Marin komt te kort voor het huidige niveau van Ajax?

(22 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws