Hazard ontbreekt in selectie Real Madrid: Rode Duivel verwelkomt vierde zoontje

Hazard ontbreekt in selectie Real Madrid: Rode Duivel verwelkomt vierde zoontje

Gepubliceerd: zaterdag 19 oktober 2019 om 11:46za 19-10-2019 om 11:46

Eden Hazard zit niet in de selectie bij Real Madrid. De Rode Duivel werd voor de vierde keer vader en kreeg daarom wat tijd met zijn gezin. Hazard laat zo de wedstrijd tegen Mallorca aan zich voorbijgaan.

Hazard heeft al drie zoontjes met zijn vriendin Natacha, namelijk Yannis (8), Leo (6) en Samy (4). Daar is nu nog een vierde zoontje bijgekomen. De Rode Duivel laat de competitiewedstrijd – met de toestemming van Real - tegen Mallorca dan ook schieten om tijd door te brengen met zijn blije gezin.

Voor Real-trainer Zinedine Zidane betekent het helaas minder goed nieuws. De ziekenboeg is met sterkhouders als Luka Modric, Gareth Bale en Toni Kroos al aardig volgelopen. Nu mist de Fransman ook sterspeler Hazard.

Real moet vol aan de bak wil het de koppositie behouden. Na acht speeldagen staat Real aan de leiding in de competitie met 18 op 24.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws