Eindelijk kans voor Vanaken? Het zal frustrerend geweest zijn voor hem

Eindelijk kans voor Vanaken? "Het zal frustrerend geweest zijn voor hem"

Gepubliceerd: donderdag 10 oktober 2019 om 19:00do 10-10-2019 om 19:00

Hans Vanaken is andermaal bijzonder sterk begonnen aan het seizoen bij Club Brugge. De middenvelder wordt gezien als één van de beste spelers in onze competitie, maar krijgt amper kansen bij de Rode Duivels. Onterecht, zo oordeelt Eddy Snelders.

De analist geeft aan dat Vanaken de voorbije interlands speeltijd had moeten krijgen. "In Schotland en San Marino had Martinez kunnen experimenteren, met één of twee nieuwe mensen", zegt Snelders bij Sporza.

"Hier en daar is er wat kritiek gekomen dat hij dat niet gedaan heeft, maar het is het goed recht van de bondscoach om zo te handelen, want hij wil uiteraard zo snel mogelijk zekerheid over de EK-kwalificatie", aldus de analist.

"Je zou kunnen zeggen: bepaalde andere jongens verdienen dan een kans. Voor een Vanaken bijvoorbeeld zal het frustrerend geweest zijn dat hij de voorbije matchen niet aan bod kwam en op de bank bleef. Ik hoop voor hem dat hij nu wel de kans krijgt om in deze wedstrijden toch een aantal minuten te spelen, want hij verdient het", besluit Snelders.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Verdient Vanaken meer speelminuten bij de RD?

(89 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws