'Clement voert één wissel door na Galatasaray, Trebel aan aftrap in Jan Breydel'

'Clement voert één wissel door na Galatasaray, Trebel aan aftrap in Jan Breydel'

Gepubliceerd: zondag 22 september 2019 om 11:32zo 22-09-2019 om 11:32

Laatste update: zondag 22 september 2019 om 13:30zo 22-09-2019 om 13:30

Om 18u kijken Club Brugge en RSC Anderlecht elkaar in de ogen. Normaal gezien is dat een wedstrijd die alle kanten uit kan, maar in de huidige omstandigheden lijkt Club torenhoog favoriet. Dat blijkt ook uit de vermoedelijke opstellingen van beide ploegen.

Club-coach Philippe Clement heeft eigenlijk geen kopzorgen voor de komst van Anderlecht. Alle belangrijke krachten zijn beschikbaar. In vergelijking met de Champions-League-pot tegen Galatasaray (0-0) wijzigt Clement één keer, claimt De Zondag. Percy Tau neemt op de vleugel de plaats in van Krépin Diatta.

Vincent Kompany heeft dan weer heel wat meer vraagtekens. Net zoals de voorbije weken gooit de geblesseerde speler-trainer zijn elftal grondig door elkaar. In Brugge rekent Kompany vooral op de jeugd. Voornamelijk de achterhoede is piepjong, met Kyllian Sardella (17), Philippe Sandler (22), Elias Cobbaut (21) en Sieben Dewaele (20).

De vraag die de meeste Anderlecht-fans echter bezig houdt, is of Adrien Trebel straks aan de aftrap verschijnt tegen Club. Volgens De Zondag is het antwoord alvast 'ja'. De Fransman, die een tijd geleden nog met de B-kern moest meetrainen, zou een plekje krijgen op het middenveld naast Yari Verschaeren en Michel Vlap.

Vermoedelijke opstellingen:
Club Brugge: Mignolet - Mata, Mitrovic, Deli, Ricca - Rits, Vormer, Vanaken - Tau, Okereke, Dennis
Anderlecht: Van Crombrugge - Sardella, Sandler, Cobbaut, Dewaele - Trebel, Vlap, Verschaeren - Doku, Chadli, Amuzu

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag krijgen we de topper tussen Club Brugge en RSC Anderlecht! Wie zie jij winnen? 🤔 #CLUAND #ClubBrugge #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #Vormer #Chadli #JPL

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wat gaat het worden in Club - Anderlecht?

(1365 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws