STVV boekt mooie zege op Charleroi: Wij hebben geen vedette

STVV boekt mooie zege op Charleroi: "Wij hebben geen vedette"

Gepubliceerd: zondag 22 september 2019 om 09:15zo 22-09-2019 om 09:15

STVV heeft zaterdag voor een verrassing gezorgd door Charleroi met 0-3 te kloppen. Het staat zo terug in de buik van het klassement. Wolke Janssens was bijzonder tevreden over de partij.

Volgens Janssens was die uitzege geen stunt. "Dat niemand in onze kansen geloofde? Dat zou ik niet zeggen. Als ploeg deden we dat wel, ook al was het van 2005 geleden dat STVV kon winnen in Charleroi", geeft hij aan bij Sporza.

Na een woelige transferperiode staat STVV nu toch weer op de rails. "Het was collectief een heel goeie prestatie. We hebben geen vedette, maar knokken echt voor elkaar. Die twee dagen teambuilding hebben daar goed aan gedaan. We zijn echt een ploeg."

Komend weekend staat nog een grote uitdaging op het programma. "Volgende week wordt een speciale match tegen Genk, zeker voor mij als Limburger en ex-speler van Genk", benadrukt Janssens.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws