Hoedt legt zege van Antwerp uit: Goeie aanpassing van de coach

Hoedt legt zege van Antwerp uit: "Goeie aanpassing van de coach"

Gepubliceerd: zondag 22 september 2019 om 08:15zo 22-09-2019 om 08:15

Laatste update: zondag 22 september 2019 om 08:33zo 22-09-2019 om 08:33

Antwerp nam zaterdagavond met 3-1 de maat van Cercle Brugge. Wesley Hoedt stond opnieuw pal en vond de zege meer dan verdiend voor Antwerp.

"Ik denk dat we verdiend gewonnen hebben", vertelt hij bij Radio 1. "In het begin hadden we het lastig met hun manier van spelen. Ze hadden altijd een mannetje meer op het middenveld, maar de coach heeft een goeie aanpassing doorgevoerd in de eerste helft. Wij zijn eerder met drie achterin gaan spelen, zij kregen zo minder tijd en ruimte."

Cercle bleek daarna een maatje te klein. "We hebben de hele wedstrijd gecontroleerd, zij hebben nauwelijks kansen gehad. Ze waren nooit echt gevaarlijk. Het doelpunt dat ze maken, daar zat heel veel geluk bij. Als je ziet welke mogelijkheden wij hebben gecreëerd, dan vind ik dat we het goed hebben afgemaakt."

Hoedt weet wel dat Antwerp een metamorfose ondergaat. "Wij zijn een ploeg die gewend is om verdedigend te spelen. Met de nieuwe spelers die er zijn, moet dat langzamerhand aangepast worden. Dat gaat niet zomaar, maar in de tweede helft zie je dat we steeds beter gaan voetballen. Ik denk dat we beter worden en goed voetbal laten zien."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws