Mulder voor clash met Club Brugge: Dat is het probleem van Anderlecht

Mulder voor clash met Club Brugge: "Dat is het probleem van Anderlecht"

Gepubliceerd: zondag 22 september 2019 om 07:00zo 22-09-2019 om 07:00

Laatste update: zondag 22 september 2019 om 09:04zo 22-09-2019 om 09:04

Anderlecht krijgt zondagavond een moeilijke opdracht tegen Club Brugge. Jan Mulder ziet het somber in voor zijn ex-ploeg. Het gemis voorin zal volgens Mulder de doorslag geven.

Dat vertelt hij bij VTM. "Ik draag Anderlecht een warm hart toe, maar ze gaan het heel zwaar krijgen. Ik weet het niet meer. Ze zijn soms heel erg leuk in het voetbalspel, en dan zakt dat weer helemaal weg", aldus een radeloze Mulder.

Door het gebrek aan een spits speelt Anderlecht met een 'valse negen', maar dat is volgens Mulder geen oplossing. "De zwakte kan je het best verwoorden met één woord: 'spits'. Geen spits betekent geen kapstok waar dat hele elftal aanhangt. Als je Chadli in de spits zet zak je automatisch terug. Er is geen vuurkracht en daardoor geen overtuiging. Dat is het probleem van Anderlecht."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag krijgen we de topper tussen Club Brugge en RSC Anderlecht! Wie zie jij winnen? 🤔 #CLUAND #ClubBrugge #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #Vormer #Chadli #JPL

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Wat gaat het worden in Club - Anderlecht?

(1365 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws