Zidane: 'Als ik ter discussie zou staan bij Real zou ik meteen opstappen'

Zidane: 'Als ik ter discussie zou staan bij Real zou ik meteen opstappen'

Gepubliceerd: zaterdag 21 september 2019 om 21:10za 21-09-2019 om 21:10

Zinedine Zidane vindt niet dat hij onder druk staat bij Real Madrid. De resultaten van De Koninklijke vallen vooralsnog tegen, maar de Franse coach van de Madrilenen stelt dat hij binnen de club het vertrouwen van het bestuur voelt.

Wat er door de kranten allemaal over de toekomst van Zidane geschreven wordt, deert hem weinig. "Zolang we als club sterk blijven, maakt het niet uit wat er van buitenaf gezegd wordt", meldt de Fransman op een persconferentie, opgetekend door Marca. "Het voelt niet alsof ik ter discussie sta, integendeel zelfs. Als ik dat wel zou voelen zou het beter zijn om per direct op te stappen."

"Bij deze club gaat het wel vaker moeilijk", duidt Zidane op de roerige tijden die Real Madrid wel vaker doormaakt. "Ook toen we wonnen moesten we moeilijkheden overwinnen. Maar dat kunnen wij ook. Kunnen we beter ons best doen? Ja, natuurlijk, maar dit soort periodes overkomen je soms. De betere tijden zijn aanstaande."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws