Snel weer een basisplaats voor Vanheusden bij Standard? “Hij staat er dicht bij”

Snel weer een basisplaats voor Vanheusden bij Standard? “Hij staat er dicht bij”

Gepubliceerd: vrijdag 20 september 2019 om 13:28vr 20-09-2019 om 13:28

Laatste update: vrijdag 20 september 2019 om 13:29vr 20-09-2019 om 13:29

Zinho Vanheusden maakte veel vroeger dan verwacht zijn rentree in de Europa League. De verdediger kampte met een knieblessure die hem bijna vier maanden aan de kant hield.

Vanheusden heeft hard getraind om snel terug te keren. “Twee jaar geleden liep ik een nog zwaardere knieblessure op. Ik wist deze keer dus waar ik voor stond. Tijdens mijn revalidatie heb ik keihard gewerkt en dat heeft zijn vruchten afgeworpen”, wordt de recordaankoop geciteerd door Het Laatste Nieuws.

“Toen ik begin mei onder het mes ging, sprak de chirurg over vier tot vijf maanden inactiviteit. Uiteindelijk werd het ‘slechts’ drie en een halve maand.” Zelf is hij nog niet bezig met een basisplaats. “De trainer beslist. Al te ver kijk ik niet vooruit. Ik ben nu vooral blij dat ik weer voetballer ben en dat we prima gestart zijn in Europa.”

Preud’homme
Coach Michel Preud’homme daarentegen liet al vallen dat een basisplaats niet veraf zou kunnen zijn. “Zinho staat er dicht bij. Vorig seizoen toonde hij zijn kwaliteiten”, aldus de oefenmeester van de Rouches.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Moet Vanheusden snel weer in de basis staan?

(79 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws