De Boeck rekent na één op twaalf met Lokeren op nog extra inkomende transfers

De Boeck rekent na één op twaalf met Lokeren op nog extra inkomende transfers

02-09-2019 19:34
1

Sporting Lokeren heeft zijn start in Eerste Klasse B compleet gemist. Uit vier wedstrijden puurden de Waaslanders amper één schamel punt, waardoor het laatste staat. Trainer Glen De Boeck hoopt dat er tijdens de Transfer Deadline Day nog meer bijkomt.

Vooral in het aanvallende compartiment hoopt de Lokeren-coach op nog een nieuwe naam. "Ik hoop dat er nog iets zal bijkomen voorin. Ik ga hierover met een paar mensen samenzitten.  We spelen mooi voetbal vooruit en voorlopig weiger ik ook om die principes overboord te gooien", vertelde De Boeck op de persconferentie na de wedstrijd.

Lokeren rondde op de slotdag van de transfermarkt al twee transfer af. Goudhaantje Dylan Mbayo (17) kon de interesse van KAA Gent niet weerstaan, terwijl Giorgi Beridze (22) de omgekeerde beweging maakte.

Toch vindt De Boeck dat zijn team nog maar karig beloond is tot dusver. "Ik zag veel progressie de laatste vier wedstrijden: we creëren zowat elke wedstrijd een pak kansen maar iedereen kan zien dat we 'iets' missen in de zone van de waarheid. Ook tegen OHL begonnen we prima, maar voetbal draait nog altijd om scoren en daarin falen we momenteel."