Boli schiet STVV naar de tweede overwinning van het seizoen

31-08-2019 19:51
5

STVV heeft de broodnodige drie punten gepakt. Op bezoek bij Eupen won het met 0-2. Grote uitblinker was Yohan Boli, die twee keer wist te scoren.

De eerste helft was niet om over naar huis te schrijven. Een slaapverwekkend openingskwartier, met geen enkele kans. STVV had het meest balbezit en versierde enkele kansen. Aan de overzijde kon Leonardo Rocha de STVV-doelman niet verschalken.

Vijf minuten voor de rust was het dan toch raak. Yohan Boli schoot de bal met een gekruist schot voorbij Ortwin De Wolf.

Boli toont zich
Na de pauze kwam er toch wat meer schwung in de partij, met kansen voor beide kanten. STVV scoorde, maar zag het doelpunt afgekeurd worden. Toch kon er gevierd worden. Zo scoorde Boli zijn tweede van de avond. Na het doelpunt had STVV de controle over de wedstrijd. De Panda's holden achter de bal en wisten niet meer te scoren: 0-2.

Dankzij de zege springt STVV naar de elfde plek in de stand. Het telt zeven punten na zes wedstrijden. Eupen blijft achter met nul overwinningen. Het staat vijftiende en wist amper twee punten te sprokkelen.