(Bijna) geen twijfel meer, Mirallas poseert met het shirt van Antwerp

(Bijna) geen twijfel meer, Mirallas poseert met het shirt van Antwerp

30-08-2019 14:46 Laatste update: 15:45
18

Royal Antwerp FC mag zich dan niet geplaatst hebben voor de groepsfase van de Europa League. Volgens Sportwereld staat The Great Old op het punt om Kevin Mirallas aan te trekken. 

De 31-jarige Mirallas speelde nog nooit in de Jupiler Pro League, maar daar komt dus binnenkort verandering. Bij Everton is de Rode Duivel al een tijdje overbodig. De afgelopen seizoenen werd hij onder meer verhuurd aan Olympiakos en Fiorentina. 

Donderdag zat Mirallas in Brussel nog op de tribune om te kijken naar Antwerp - AZ. Ondanks dat Antwerp dit seizoen geen Europees voetbal meer speelt, gaat de Rode Duivel toch kiezen voor The Great Old. 

Vrijdagmiddag hield Marco Silva, de trainer van Everton, een persconferentie. Silva stelde dat Yannick Bolasie en Mirallas deze zomer nog kunnen vertrekken bij Everton. "Maar er is nog niks officieel, maar het staat op het punt om te gebeuren. Zij weten wel hoe ik dit jaar naar mijn team kijk. Voor de twee is een belangrijk om een oplossing te vinden", aldus Silva.

30/08, 16.45: Antwerp heeft de transfer van Mirallas nog niet officieel bekendgemaakt, maar op sociale media gaat al een foto de ronde van de Rode Duivel met het shirt van The Great Old in zijn handen. De transfer lijkt dus voor de komende uren. Nog een kleine maar, Sidney Sam poseerde ook al voor zijn officiële foto's bij Anderlecht, maar de twee partijen kwamen er uiteindelijk toch niet uit.