Genk toont ambitie in Champions League: We geloven in Europese overwintering

Genk toont ambitie in Champions League: "We geloven in Europese overwintering"

Gepubliceerd: vrijdag 30 augustus 2019 om 09:16vr 30-08-2019 om 09:16

KRC Genk neemt het in de Champions League op tegen Liverpool, Napoli en Salzburg. Sportief directeur Dimitri De Condé kijkt net als heel Genk al enorm uit naar de mooie wedstrijden die er zitten aan te komen.

Zo heeft Genk enkele mooie affiches in het verschiet. "Als je op bezoek mag bij de regerende kampioen van de Champions League, dan kan je alleen maar content zijn", reageerde De Condé in Het Nieuwsblad. "En Napels ligt op 300 km van mijn geboortestreek", was ook coach Felice Mazzu tevreden.

"Als je op bezoek mag bij de huidige Champions League-winnaar kan je alleen maar tevreden zijn. Op Anfield gaan spelen, moet een unieke gebeurtenis worden, op een mythische plaats. Liverpool is de top van de top", gaat De Condé verder.

Genk zal er alles aan doen om in deze zware groep Europees te overwinteren. "We starten met de nodige ambitie. Dat betekent: het goed doen in onze thuismatchen, op zoek gaan naar die eerste zege in de Champions League en geloven in Europese overwintering. Om daarin te slagen, zullen we moeten stunten tegen Salzburg."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Hoeveelste zie je Genk worden in deze groep?

(807 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws