Juklerød schittert nog niet bij Antwerp: Heb moeilijkheden zonder bal

Juklerød schittert nog niet bij Antwerp: "Heb moeilijkheden zonder bal"

29-08-2019 17:15
1

Vorig seizoen was Simen Juklerød ongetwijfeld een revelatie bij Antwerp. De linksback paste zich moeiteloos aan aan het Belgische niveau. Dit seizoen heeft hij het moeilijker, maar tegen AZ moet hij er staan.

Met Calvin Stengs krijgt hij een heel lastige tegenstander. "Hij is een beetje zoals elke Belgische buitenspeler", vertelt hij bij Het Laatste Nieuws. "Heel explosief. Het is zonder meer een goede voetballer en misschien wel de beste bij AZ. Hopelijk hebben we straks een beetje meer balbezit en komen we wat meer onder die druk uit. Ik weet nu wat er op me afkomt. Ik verwacht opnieuw een zware dobber."

Juklerød zit nog niet in de vorm van vorig seizoen. "Daar ben ik het mee eens. Ik heb nog niet veel kansen kunnen creëren en heb moeilijkheden zonder bal. Het is
nog vroeg en er komen nog heel veel belangrijke matchen aan. Hopelijk weet ik weer het beste uit mezelf te halen. Het verschil is niet groot. Misschien zou het helpen als we wat aanvallender spelen, dan kan ik mijn rechtstreekse tegenstander ook meer afmatten en zo houdt die wat minder energie over om zelf iets te ondernemen."