Transfer in aantocht? Mirallas gespot in Brussel

Transfer in aantocht? Mirallas gespot in Brussel

29-08-2019 07:22 Laatste update: 23:30
17

Na Vincent Kompany, Nacer Chadli en Simon Mignolet wil een volgende Rode Duivel terugkeren naar de Belgische competitie. Volgens Het Nieuwsblad wil Kevin Mirallas graag naar de Jupiler Pro League.

Momenteel heeft de vleugelspeler nog één jaar op zijn contract staan bij Everton. ‘Mirallas kan rekenen op buitenlandse interesse, maar na weinig succesvolle uitleenbeurten aan Olympiakos en Fiorentina is hij tuk op een transfer naar België. Dan zou de Luikenaar voor het eerst dichter bij zijn familie spelen’, klinkt het.

Antwerp polste eerder al, maar kon zijn loon niet betalen. Misschien dat een last minute-deal de prijs alsnog kan drukken. Ook Club Brugge zou geïnteresseerd zijn, maar Blauw-Zwart ontkende dat. Ook RSC Anderlecht en Standard Luik worden nog genoemd. De interesse van paars-wit lijkt echter bekoeld.

Update 29/08, 23.30: Donderdag schakelde AZ in Brussel Antwerp uit in de Play-Offs van de Europa League. Dat gebeurde voor de ogen van Mirallas. De Rode Duivel woonde de match bij. Meer dan waarschijnlijk sprak Mirallas ook over een transfer naar Antwerp.