UPDATE: 'Geen geld voor spits, geen Guerrero voor Anderlecht'

UPDATE: 'Geen geld voor spits, geen Guerrero voor Anderlecht'

26-08-2019 08:15 Laatste update: 22:00
107

Anderlecht speelt de laatste weken niet slecht, maar heeft één probleem: doelpunten maken. In drie van de vijf wedstrijden scoorde Anderlecht niet. Kan Paolo Guerrero helpen?

Volgens Het Laatste Nieuws is dat een naam die valt bij Anderlecht. Aan ervaring heeft de 35-jarige Guerrero alvast geen gebrek. Guerrero speelde twee seizoenen bij Bayern München en was daarna ook nog zes jaar actief bij Hamburger SV. Bovendien heeft hij 99 caps voor de nationale ploeg van Peru.

Guerrero speelt wel al jaren niet meer in Europa. Sinds 2012 speelde hij bij verschillende Braziliaanse ploegen. Momenteel zit hij bij Internacional, een club uit Porto Alegre. De hoogdagen van Guerrero liggen achter hem, maar door de onbeschikbaarheid van Kemar Roofe blijkt hij toch een mogelijkheid te zijn voor Anderlecht.

Update 26/08 22.03: Het Nieuwsblad geeft aan dat de kans klein is dat Guerrero wordt aangetrokken door Anderlecht. Volgens het dagblad komt er geen nieuwe spits bij. Anderlecht kan wel versterking gebruiken, maar heeft financieel geen opties om nog een nieuweling aan te trekken. Bij paars-wit hoopt men dan ook vol op Kemar Roofe.