Manchester City incasseert geweldige tegengoal uit vrije trap, maar pakt de zege

Manchester City incasseert geweldige tegengoal uit vrije trap, maar pakt de zege

Gepubliceerd: zondag 25 augustus 2019 om 16:48zo 25-08-2019 om 16:48

Laatste update: zondag 25 augustus 2019 om 17:04zo 25-08-2019 om 17:04

Manchester City heeft zich herpakt nadat het thuis tegen Tottenham Hotspur voor de eerste keer punten liet liggen in het nieuwe Premier League-seizoen. De regerend landskampioen liet zich niet verrassen door het Bournemouth van Nathan Aké.

Voor rust liepen The Citizens uit naar een 0-2 voorsprong. Kevin de Bruyne leverde onbedoeld zijn vijftigste Premier League-assist, waarna Sergio Agüero de wedstrijd open kon breken. David Silva leverde vlak voor rust de splijtende steekpass op Raheem Sterling af, waarna de vleugelaanvaller vol overtuiging de 0-2 binnenschoot. Bournemouth deed in de blessuretijd van de eerste helft iets terug via de vroeg ingevallen Harry Wilson: zijn prachtige vrije trap zeilde perfect in de kruising, buiten het bereik van de zwevende Ederson.

De krappe marge bleef na rust één kwartier op de borden staan, totdat Agüero voor de tweede keer toesloeg. De Argentijn troefde Steve Cook af in de zestien meter, kreeg de bal terug van de rommelende Silva en schoot de 1-3 binnen. The Citizens kwamen niet meer in de problemen en sleepten hun tweede uitzege van het seizoen binnen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws