Zidane verrast bij Real Madrid: Hij was boos toen hij naar de kant werd gehaald

Zidane verrast bij Real Madrid: "Hij was boos toen hij naar de kant werd gehaald"

Gepubliceerd: zondag 25 augustus 2019 om 11:02zo 25-08-2019 om 11:02

Real Madrid-trainer Zinedine Zidane verraste zaterdagavond met een basisplaats voor James Rodriguez. Het was de eerste keer sinds mei 2017 dat de Colombiaan aan de aftrap stond in Bernabéu. Het bleef echter bij een klein uur speeltijd.

Zidane schreef James in de aanloop naar het nieuwe seizoen nog af bij Real Madrid, maar koos tegen Real Valladolid (1-1) voor de aanvallende middenvelder. Na 57 minuten werd hij - ogenschijnlijk met grote tegenzin - gewisseld. "Hij speelde goed, maar ik haalde hem eraf vanwege een tik die hij gehad had. Hij was inderdaad boos toen hij naar de kant werd gehaald, maar dat is begrijpelijk. Er zit verder niets achter", verklaart Zidane.

James werd de afgelopen twee seizoenen verhuurd aan Bayern München, maar de Duitse recordkampioen maakte geen gebruik van de optie tot koop. Zaterdagavond bleek dat het Madrileense publiek vierkant achter James staat. Daar toonde de Colombiaan zich dankbaar voor op social media. 'Na een lange tijd was ik terug in Bernabéu, het was een uniek gevoel. Bedankt voor de waardering. We gaan hard werken om beter te worden.'

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws