'Barça woest op Dembélé: Fransman hield blessure achter om familie te bezoeken'

'Barça woest op Dembélé: Fransman hield blessure achter om familie te bezoeken'

Gepubliceerd: zaterdag 24 augustus 2019 om 12:44za 24-08-2019 om 12:44

Ousmane Dembélé heeft zich weer eens in de nesten gewerkt bij FC Barcelona. De Franse aanvaller heeft deze week een blessure achtergehouden tegenover de medische staf van Barça, zodat hij een aantal dagen naar zijn familie in Frankrijk kon.

Het Spaanse Sport schrijft dat het geduld van Barcelona inzake Dembélé op is. Vorige week vrijdag raakte Dembélé geblesseerd in het eerste duel van het seizoen tegen Athletic Bilbao (1-0 verlies). De rappe buitenspeler besloot de club niet in te lichten over zijn klachten, zodat hij een aantal dagen naar zijn familie in Frankrijk kon in plaats van te moeten revalideren in Spanje. 

Volgens Catalunya Radio heeft technisch directeur Eric Abidal een hartig woordje gesproken met Dembélé's entourage. De club heeft het gehad met de fratsen van de aanvaller, die al vaker in negatieve zin het nieuws haalde. Abidal maakte duidelijk hoe teleurgesteld de club is over het gedrag van Dembélé. De ontmoeting tussen beide partijen duurde zo'n anderhalf uur en volgens bronnen van het radiostation zijn de stemmen meermaals verheven. 

Abidal zou woest zijn geweest en vertelde dat Dembélé zijn gedrag moet veranderen om nog een toekomst te hebben bij Barcelona. Mogelijk krijgt de Frans international nog een boete voor het niet naleven van het protocol aangaande het melden van blessures.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws