Kompany moet keuzes maken: “Hij is niet de speler die Anderlecht nodig heeft

Kompany moet keuzes maken: “Hij is niet de speler die Anderlecht nodig heeft"

Gepubliceerd: dinsdag 20 augustus 2019 om 20:36di 20-08-2019 om 20:36

Peter Zulj kreeg van Vincent Kompany het vertrouwen bij RSC Anderlecht. Tegen KV Kortrijk ontbrak hij door een blessure. Landgenoot Richard Niederbacher vindt Zulj niet de oplossing voor paars-wit.

Zulj kwam als ‘Beste Speler van Oostenrijk’ aan bij Anderlecht. "Zulj heeft een goed jaar gehad met Sturm Graz, waarmee hij de beker won", wordt Niederbacher geciteerd door Sporza. "Maar in Oostenrijk heb je maar 3 ploegen die echt op niveau zijn, daarachter is het toch echt niet goed."

"Zulj is wel degelijk een goeie voetballer, die goed is aan de bal. Maar hij heeft de snelheid niet voor de Belgische competitie”, gaat Niederbacher verder. “Ik denk niet dat hij de speler is die Anderlecht nodig heeft. België is een totaal andere competitie.”

“Toen ik zelf 35 jaar geleden van Oostenrijk naar België trok, had ik het de eerste maanden ook ongelooflijk moeilijk. Alleen had ik het geluk dat ik bij Waregem in een goeie ploeg terechtkwam, een echte familieclub. Terwijl je bij Anderlecht wel vanaf het eerste moment moet presteren."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Heeft Niederbacher hier gelijk?

(308 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws