Officiële debuut plots dichterbij: 'Hazard minder lang aan de kant dan gedacht'

Officiële debuut plots dichterbij: 'Hazard minder lang aan de kant dan gedacht'

Gepubliceerd: dinsdag 20 augustus 2019 om 14:37di 20-08-2019 om 14:37

Heel wat voetbalfans kijken reikhalzend uit naar het officiële debuut van Eden Hazard bij Real Madrid. Door een dijbeenblessure zag de Rode Duivel de openingsspeeldag in de Primera Division al door de neus geboord. Wanhopen hoeft echter helemaal niet.

In eerste instantie zag het letsel van Hazard er behoorlijk ernstig uit, maar nader onderzoek heeft die aanname weerlegd. Volgens Marca heeft het medische team van Real een positief signaal gegeven aan Zinedine Zidane en co. De wedstrijd van dit weekend komt weliswaar nog te vroeg, maar op speeldag drie zou Hazard weer fit moeten zijn. Dan geeft Real Villarreal partij.

De mildere diagnose is overigens niet alleen voor de Madrilenen een opsteker. Ook de Rode Duivels zullen Hazard kunnen gebruiken. Midden september staan er voor onze nationale ploeg twee EK-voorrondematchen gepland, tegen San Marino en Schotland. Eerst werd gevreesd dat Hazard ook die wedstrijden zou moeten missen, maar met de nieuwe diagnose lijkt dat geen probleem te zullen zijn.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws